“Velké” setkání všech partnerů projektu

“Velké” setkání všech partnerů  projektu IMUZA se uskutečnilo druhý víkend v říjnu ve Zlíně. Od pátku do neděle měli partneři projektu možnost se zúčastnit tanečně – pohybových seminářů pod vedením Jaroslavy Dosedlové – Blížkové a Natalie Popové, která na setkání přijela až z Moskvy.  Součástí programu byla také premiéra představení Nesahat, které vzniklo během intenzivní 14 denní práce s inkluzivním divadlem Modrodiv a moskevským divadlem Kruh režírovaným Natálií Popovou. O unikátnosti tohoto projektu se můžete více dočíst v tomto článku: https://www.novinky.cz/vase-zpravy/zlinsky-kraj/zlin/4686-52641-uznavana-divadelni-terapeutka-nacvicuje-ve-zline-unikatni-divadelni-predstaveni-.html

Pestrý program byl také doplněn o vernisáž výstavy s názvem Žijeme na jedné planetě věnovanou problematice rodin dětí s poruchami autistického spektra.

Doufáme že, prostřednictvím kvalitních sebezkušenostních seminářů partneři projektu nasbírali inspiraci pro svoji praxi, prohloubili svůj osobní rozvoj a dosytili svoji porci psychohygieny. Během setkání byl také věnován prostor vzájemnému síťování mezi jednotlivými organizacemi a školami, neformální prostředí umožnilo sdílet a reflektovat zkušeností z praxe jednotlivých pracovníků.

Na průběh a atmosféru ze setkání se můžete podívat v naší  FOTOGALERII